tiistai 28. huhtikuuta 2015

Linnanfältin kaupunginosaviikon ohjelma linnassa


Kaupunginosaviikot laajenevat nyt ensi kertaa Linnanfälttiin ja Turun linna on tietenkin mukana!   Linnanfältin oma viikko avaa kevään 4.-10.5.2015. Koko ohjelman löydät Linnanfältin omalta Facebook-sivulta. Turun linna on ohjelmassa mukana keskiviikosta alkaen.

Keskiviikkona 6.5.
klo 16.30 – 18.30 Tyttökuningas-luento Turun linnan Bryggmansalissa ja Tyttökuningas-näyttelyn  esittely. Luennon ja opastuksen aikana kuullaan uskomattomia tositarinoita 1600-luvulla hallinneen kuningatar Kristiinan elämästä. Luennoitsijana tutkija Nina Lepokorpi. Linnan pääsymaksu 9 € + opastusmaksu 3 €.

Lauantaina  9.5.
klo 12.30  Puistokierros Linnanpuistossa. Kierroksella kuullaan linnan historiasta ja linnan puistosta ja katsellaan linnaa ulkoapäin. Kierros lähtee esilinnan edustalta. Oppaana tutkija Salme Kotivuori. Kierrokselle on vapaa pääsy. Linnanpuistoon voi myös pistäytyä piknikille 70 erilaisen puu-, pensas- ja ruokokasvilajin katveeseen ihailemaan kevään tuloa.

klo 14.00 Tyttökuningas-näyttelyn esittely. Kierroksella kuullaan uskomattomia tarinoita 1600-luvulla hallinneen kuningatar Kristiinan elämästä. Kierros alkaa linnan lippukassalta. Linnan pääsymaksu 9 € + opastusmaksu 3 €.

klo 11-15 Brunssi ravintola Juhana Herttuan Kellarissa. 15 €/hlö. Sisäänkäynti ravintolaan on esilinnan pihalta.

Sunnuntaina 10.5.
klo 12.30 Puistokierros Linnanpuistossa. Kierroksella kuullaan linnan historiasta ja linnan puistosta ja katsellaan linnaa ulkoapäin.  Kierros lähtee esilinnan edustalta. Oppaana tutkija Salme Kotivuori.
Kierrokselle on vapaa pääsy. Linnanpuistoon voi myös pistäytyä piknikille 70 erilaisen puu-, pensas- ja katveeseen ihailemaan kevään tuloa.

klo 14.00 Tyttökuningas-näyttelyn esittely. Kierroksella kuullaan uskomattomia tarinoita 1600-luvulla hallinneen kuningatar Kristiinan elämästä.  Kierros alkaa linnan lippukassalta. Linnan pääsymaksu 9 € + opastusmaksu 3 €.

klo 12-15 Äitienpäiväbrunssi ravintola Juhana Herttuan kellarissa. 15 €/hlö. Sisäänkäynti ravintolaan on esilinnan pihalta.

1 kommentti:

  1. Mielenkiintoista ohjelmaa. Ajattelin mennä sunnuntaina jos vielä mahtuu mukaan.

    VastaaPoista