torstai 2. lokakuuta 2014

Turun linnan Ritariklubi vieraili TukholmassaTurun linnan Ritariklubilla on tänä vuonna 20. toimintavuosi, jonka kunniaksi teimme 27.9.-29.9. jäsenmatkan Tukholmaan. Tukholman retkellä oli mukana 24 innokasta matkalaista. 

Saavuimme kukonlaulun aikaan Tukholmassa Värtanin satamaan, josta siirryimme aamiaiselle läheiseen hotelliin. Maittavan aamiaisen jälkeen kiersimme matkaoppaan johdolla Tukholmaa linja-autolla ja jalan kolmen tunnin ajan. Tutuiksi tulivat niin Drottningholmin linna kuin Kuninkaanlinna sekä vanha kaupunki. Tukholmassa kyllä riittää nähtävää! 

Vierailimme myös Livrustkammaren -museossa, jossa ihailimme upeita kuninkaallisia vaunuja, aseita ja haarniskoja sekä Elisabet I  -elokuvan ja Game of Thrones  -televisiosarjan loisteliaita puvustuksia. Aurinkoinen päivämme huipentui Tukholman kaupungintalolla paikallisen Riddarklubbenin järjestämiin Maskerade -naamiaisiin. Siellä pääsimme tanssimaan, kokeilemaan erilaisia jonglööritemppuja, meikkaamaan itsemme prinsessaksi, taiteilemaan kruunuja ja rohkeimmat meistä tulivat myös lyödyiksi ritareiksi. 

Kuvakooste välittäköön ikimuistoisen matkamme tunnelmat!Järjestämme 22.11. klo 14 Turun linnan Eteläisessä salissa suuret 20-vuotisjuhlapidot ritariklubilaisille, heidän vanhemmilleen ja vanhoille klubilaisille. Kirjuri-Ulla lähettää lähiaikoina kutsun sekä juhlamenun Ritariklubin jäsenille. Jos olet ollut joskus menneinä vuosina mukana Ritariklubin toiminnassa ja haluaisit tulla kanssamme juhlimaan 20-vuotiasta ritariklubia, ota yhteyttä: maria.huokkola(a)turku.fi.

Teksti: Maria Huokkola
Kuvat: Henri Luomala 2014
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti